15 آذر 1403

  • 1403/02/30
  • - تعداد بازدید: 232
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان فراشبند

گفتگوی صمیمی با پدر یک خانواده شاد و با شکوه فراشبندی

همزمان با هفته ملی جمعیت و در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به پای صحبت های یک پدر شاغل فراشبندی رفتیم که با وجود گرفتاری ها و مشغله کاری فراوان، صاحب خانواده ای شاد و باشکوه است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند متن این مصاحبه به این شرح است:

سلام عرض می کنیم خدمت شما و تشکر که وقت گرانبهاتون را در اختیار ما گذاشتید. در مورد خودتون بفرمایید؛ متولد چه سالی هستید؟ چه تحصیلاتی دارید؟ و چند فرزند دارید؟

سید نورالدین موسوی هستم؛ 54 ساله، متولد سال 1349 دارای مدرک لیسانس حقوق، کارمند حفاظت فیزیکی شبکه بهداشت و درمان فراشبند و دارای 4 فرزند هستم.

 

در چه سالی و سن چند سالگی ازدواج کردید؟ من در سال 1379 و در سن 29 سالگی ازدواج کردم.

 

همسرتان چند سال داشتند؟ همسرم هم، آن زمان 25 سال داشتند.

 

از ابتدای ازدواج مستقل زندگی کردید؟ بله. من همیشه نظرم این است که هر شخصی باید سعی کند مستقل باشد و روی پای خودش بایستد و همیشه روی پای خود ایستاده ام. لذا از ابتدای زندگی مشترک، با تلاش و کوشش و کارگری توانستم زندگی خودم را بچرخانم و خدا را شکر راضی هم هستم.

 

نخستین فرزند شما چند سال بعد از ازدواجتان به دنیا آمد؟  پس از یک سال از ازدواجمان، خداوند نخستین فرزندم را به ما هدیه داد.

 

آن زمان با خواست خودتان صاحب فرزند شدید؟ بله. من با همسرم در مورد بچه دار شدن تفاهم داشتیم و چون بر این عقیده بودیم که فرزند مایه خیر و برکت می شود، تصمیم گرفتیم که در ابتدای زندگی صاحب فرزند شویم.

 

فاصله سنی فرزندانتان چقدر است؟ فرزند اولم متولد سال 1379، فرزند دوم 1382 و سه سال تفاوت سنی دارند و فرزند سوم متولد 1390 هست و  فرزند چهارم نیز متولد 1393 که با  فرزند سوم سه سال اختلاف سنی دارند.

 

اوایل ازدواج در بزرگ کردن فرزندان به همسر خودتان کمک می کردید؟ من با توجه به شغل باغداری که داشتم کمتر می توانستم به همسرم کمک کنم . اما همسرم تمام کارهای مربوط به بچه ها و خانه داری را به تنهایی انجام می داد و در زمان برداشت محصول باغ نیز خیلی به من کمک میکردند.

 

یکی از دغدغه های خانواده ها برای فرزندآوری بحث معیشت است. می گویند وقتی درآمد کافی نداریم و به سختی معیشت خودمان را تأمین می کنیم، چگونه چند فرزند داشته باشیم شما در زندگی خودتان با این وضعیت اقتصادی امروزی چطور معیشت را مدیریت می کنید؟

من همیشه عمرم یک فرد سخت کوشی بوده ام و همیشه در آمد نسبتاً خوبی داشتم. بنابر این بحث معیشت در زندگی برای من مطرح نبوده است و به عقیده من رزق و روزی دست ما نیست و روزی دهنده خداست اما خدا را شکر با تلاش و امید و توکل به خدا، تاکنون محتاج کسی نبوده ام. البته بچه های ساده و قانعی هم دارم.

 

یعنی شما از ابتدا اصلاً دغدغه معیشتی نداشتید؟ خیر. وقتی انسان سعی و کوشش کند، خداوند هم به او کمک می کند و همه مشکلات از جمله مساله معیشت هم حل می شود و خدا را شکر با تمامی فراز و نشیب ها، امورات زندگی را به خوبی گذرانده و میگذرانیم. 

 

 یک مقدار از وضعیت خودتان برایمان بگویید؛ با آنکه شاغل هستم اما با مشکلات معمولی که شاغلین با آن مواجه هستند، دست و پنجه نرم می کنم و خدا را شکر راضی هستم و تا کنون سعی کرده ام هر کاری را که انجام می دهم آنرا به نحو احسن انجام دهم و علاوه بر کار اداره، تعدادی نخل هم دارم که همه اوقاتم را پر می کند.

 

آیا همسرتان از شغل فعلی شما راضی هستند؟ خدا را شکر! راضی هستند. همسر بنده، همواره در لحظات سخت و طاقت‌فرسای زندگی همراه، همدل و سنگ صبور بنده هستند و جا دارد از همین جا از همسر عزیزم که در تربیت صحیح فرزندان و در دوران تحصیلات دانشگاهی بنده و کنار آمدن با شغل من در مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند و به ثمر رساندن موفقیت های بنده، همواره سختی های زیادی را تحمل کرده اند و با تمام وجود در کنار بنده بوده اند، تشکر کنم.

 

خودتان از شغلی که دارید یعنی شغل حفاظت فیزیکی راضی هستید؟ با تمام مشکلات و سختی هایی که این شغل دارد، خدا را شکر راضی هستم.

 

چه امکاناتی برای بچه ها فراهم کرده اید؛ پلی استیشن، بازی های جدید، کامپیوتر و…؟ چون ما در روستا زندگی می کنیم بچه هایمان چندان نیازی به اسباب بازی ندارند؛ اما در هر حال کامپیوتر ، اسباب بازی، دوچرخه، تجهیزات ورزشی و ... را متناسب با سن بچه ها برایشان فراهم کرده ام. اما در کل من عقیده دارم بچه هایی که با هم بازی می کنند احتیاجی به اسباب بازی ندارند.

 

بچه های شما طبیعی به دنیا آمده اند یا سزارین؟ خوشبختانه تمامی فرزندان من طبیعی به دنیا آمده اند  و خدای بزرگ را شاکرم که می گویند بچه هایی که طبیعی به دنیا می آیند، چند درصد با هوش تر از بچه هایی هستند که از طریق سزارین متولد می شوند.

 

برای تربیت فرزندان از چه روش تربیتی استفاده می کنید؟ مطالعه می کنید؟ من بیشتر به روش سنتی و راه و روشی که پدر و مادرمان در گذشته ما را نصیحت و تربیت می کردند، یعنی ما را به کارهای خوب تشویق و از کارهای بد منع می کردند استفاده می کنم و سعی دارم از افراد کامل و موفق الگو بگیرم .

بچه های شما تاکنون اعتراضی نسبت به امکانات کمترشان در مقایسه با دوستانشان نداشته اند؟ مشخص است که بچه ها گاهی از این دست حرف ها می زنند اما اینگونه حرف ها همیشه در بین اکثر مردم رواج دارد و لذا انسان باید قانع باشد و در این گونه موارد باید به اشخاصی که وضعیت اقتصادیشان بسیار بدتر از ما است نگاه کنیم و شکر گزار باشیم.

 

از بچه هایتان هم برایمان بگویید؛ سن و سالشان، خصوصیات اخلاقی و خوبشان؟ همه فرزندان من محصل هستند (از سوم ابتدایی تا دانشگاه). علاوه بر تحصیل در مدرسه در کلاس های آموزش قرآن و زبان انگلیسی هم شرکت می کنند، به طوری که دو فرزند کوچکترم، به برکت تلاش همسرم تعدادی از سوره های قرآن را حفظ هستند.

 

چه مزایایی در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از سوی دولت دریافت کردید؟ با توجه به اینکه آخرین فرزندم در سال 93 متولد شد و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و مزایا و تسهیلات آن اخیرا  مصوب شده، متاسفانه به غیر از افزایش حق اولاد که در سال جاری در احکام کارگزینی کارمندان لحاظ شده، مزایای دیگری شامل ما نشده است.

 

در پایان چه توصیه ای برای خانواده ها دارید؟ پیامبر اکرم(ص) می فرماید: من به بسیاری امتم در روز قیامت مباهات می کنم و در جایی دیگر می فرماید: فرزند صالح، گلی است از گلهای بهشت. بنابر این بهتر است هم به سفارش پیامبر(ص) و هم به توصیه رهبر عزیز و مسوولان کشور عمل کنیم که نتیجه آن فرزند بیشتر برای دفاع از دین اسلام و حفظ تمامیت ارضی کشور می شود. می توانم به جرات بگویم که صاحب فرزند شدن از بهترین اسبابی است که در زندگی موجب شادی انسان می شود.

 

تبریک میگم به شما ، به داشتن چنین طرز تفکری و منشی در زندگی و لذت بردیم از هم صحبتی با شما انسان فرهیخنه

خیلی ممنون. از شما مسوول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند و همکاران تان در واحد سلامت خانواده و جمعیت شبکه بهداشت که در هفته ملی جمعیت با برگزاری برنامه های متنوع، موجبات گسترش فرهنگ فرزند آوری را فراهم آوردید و ترتیب این مصاحبه را دادید صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم و آرزوی موفقیت و سربلندی برایتان دارم.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : اخبار واحدها,اخبار شبکه
  • کد خبری : 102200
کلیدواژه